Mazda2 wint Autoweek Tevredenheidstrofee

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zoals bijna ieder jaar werd ook deze editie gedomineerd door de Japanse merken. De Mazda2 wordt gevolgd door veelvuldig winnaar Honda Jazz en de Lexus CT200h. De Volvo V60 is op de achtste plaats de eerste niet-Japanse auto.

Autoweek heeft dit jaar een nieuwe categorie in het leven geroepen: de Betrouwbaarheidslijst, gebaseerd op reacties omtrent opgetreden mankementen over 2010 en 2011. Deze lijst wordt aangevoerd door de Citroën C1, gevolgd door de Honda Jazz en Toyota Avensis. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Mazda2 wint Autoweek Tevredenheidstrofee | Automotive Online

Mazda2 wint Autoweek Tevredenheidstrofee

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zoals bijna ieder jaar werd ook deze editie gedomineerd door de Japanse merken. De Mazda2 wordt gevolgd door veelvuldig winnaar Honda Jazz en de Lexus CT200h. De Volvo V60 is op de achtste plaats de eerste niet-Japanse auto.

Autoweek heeft dit jaar een nieuwe categorie in het leven geroepen: de Betrouwbaarheidslijst, gebaseerd op reacties omtrent opgetreden mankementen over 2010 en 2011. Deze lijst wordt aangevoerd door de Citroën C1, gevolgd door de Honda Jazz en Toyota Avensis. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.