Samenwerking Haaima (Peugeot) en Burger King

Redactie Redactie
• Laatste update:

Beide bedrijven krijgen een eigen nieuw pand, dat fysiek gescheiden wordt door een afrit vanaf de rondweg van Leeuwarden. “Vanwege de bestemmingsprocedures wordt het als één project beoordeeld”, aldus Haaima. Het hele project kost tussen de drie en vier miljoen euro.

De samenwerking tussen beide bedrijven lijkt niet voor de hand te liggen, toch is er wel een band. Haaima is een van de investeerders in deze nieuwe vestiging van de Burger King. Maar tot samenwerking tussen beide bedrijven zal het niet komen. “Hooguit kunnen de klanten die bij ons wachten in de tussentijd een hamburger gaan eten”, lacht Haaima.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Samenwerking Haaima (Peugeot) en Burger King | Automotive Online

Samenwerking Haaima (Peugeot) en Burger King

Redactie Redactie
• Laatste update:

Beide bedrijven krijgen een eigen nieuw pand, dat fysiek gescheiden wordt door een afrit vanaf de rondweg van Leeuwarden. “Vanwege de bestemmingsprocedures wordt het als één project beoordeeld”, aldus Haaima. Het hele project kost tussen de drie en vier miljoen euro.

De samenwerking tussen beide bedrijven lijkt niet voor de hand te liggen, toch is er wel een band. Haaima is een van de investeerders in deze nieuwe vestiging van de Burger King. Maar tot samenwerking tussen beide bedrijven zal het niet komen. “Hooguit kunnen de klanten die bij ons wachten in de tussentijd een hamburger gaan eten”, lacht Haaima.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.