PGA Nederland verkoopt UAS Deventer aan Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

De aanleiding voor de verkoop van de UAS-vestiging is volgens bestuursvoorzitter Simon Luijckx van PGA Nederland dat het bedrijf er in de dalende schademarkt niet in slaagde om de beschikbare capaciteit optimaal te benutten. “In ons schadebedrijf in Zwolle is sprake van een lichte overcapaciteit. Door het interne werk van onze dealerbedrijven in Deventer voortaan naar Zwolle te sturen kunnen we de beschikbare capaciteit beter benutten, wat uiteraard direct bijdraagt aan een verbetering van het rendement.”

Overnamepad
De activiteiten van UAS worden door Care Schadeservice voortgezet in het huidige pand en ook alle negen medewerkers van UAS Deventer gaan over naar Care Schadeservice. Care kondigde enige tijd al aan op overnamepad te zijn.

Algemeen directeur Johan van Klinken van Care is blij met de overname, zo laat hij in een persverklaring weten. “UAS Deventer is weliswaar een bescheiden speler, maar Deventer was al jaren een open plek in ons netwerk. Deze overname draagt bij aan een verdere optimalisatie van ons landelijk netwerk van universele herstelbedrijven.”

PGA Nederland verkoopt UAS Deventer aan Care | Automotive Online

PGA Nederland verkoopt UAS Deventer aan Care

Redactie Redactie
• Laatste update:

De aanleiding voor de verkoop van de UAS-vestiging is volgens bestuursvoorzitter Simon Luijckx van PGA Nederland dat het bedrijf er in de dalende schademarkt niet in slaagde om de beschikbare capaciteit optimaal te benutten. “In ons schadebedrijf in Zwolle is sprake van een lichte overcapaciteit. Door het interne werk van onze dealerbedrijven in Deventer voortaan naar Zwolle te sturen kunnen we de beschikbare capaciteit beter benutten, wat uiteraard direct bijdraagt aan een verbetering van het rendement.”

Overnamepad
De activiteiten van UAS worden door Care Schadeservice voortgezet in het huidige pand en ook alle negen medewerkers van UAS Deventer gaan over naar Care Schadeservice. Care kondigde enige tijd al aan op overnamepad te zijn.

Algemeen directeur Johan van Klinken van Care is blij met de overname, zo laat hij in een persverklaring weten. “UAS Deventer is weliswaar een bescheiden speler, maar Deventer was al jaren een open plek in ons netwerk. Deze overname draagt bij aan een verdere optimalisatie van ons landelijk netwerk van universele herstelbedrijven.”