Pon stapt in Greenwheels

Redactie Redactie
• Laatste update:

 Volgens semantische regels zou dit betekenen dat het gaat om 30 tot 45 procent.
 
Initiatiefnemers van Greenwheels Jan Borghuis en Gijs van Lookeren blijven aan als directie van Greenwheels. “Je ziet dat er steeds meer nieuwe initiatieven op de markt komen van grote internationale partijen”, zegt Borghuis. “Wij zijn al actief in Londen en in Duitsland en willen verder internationaal expanderen. Pon heeft een duidelijke langetermijnstrategie over mobiliteit die ons gaat helpen te groeien.” Daimler introduceerde vorig jaar het autodeelprogramma Car2go in Amsterdam en BMW wil het carsharing project Drive Now uitrollen in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Pon stapt in Greenwheels | Automotive Online

Pon stapt in Greenwheels

Redactie Redactie
• Laatste update:

 Volgens semantische regels zou dit betekenen dat het gaat om 30 tot 45 procent.
 
Initiatiefnemers van Greenwheels Jan Borghuis en Gijs van Lookeren blijven aan als directie van Greenwheels. “Je ziet dat er steeds meer nieuwe initiatieven op de markt komen van grote internationale partijen”, zegt Borghuis. “Wij zijn al actief in Londen en in Duitsland en willen verder internationaal expanderen. Pon heeft een duidelijke langetermijnstrategie over mobiliteit die ons gaat helpen te groeien.” Daimler introduceerde vorig jaar het autodeelprogramma Car2go in Amsterdam en BMW wil het carsharing project Drive Now uitrollen in Nederland.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.