Knoop gaat Mazda voeren in Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Mazda Motors Nederland. Schakel voerde het merk als dealer en erkend reparateur sinds 2001 en werd in 2009 dealer voor Utrecht. Het bedrijf, opgericht in 1924, is al decennia actief als Ford-dealer.

Knoop heeft al Mazda-dealervestigingen in Breukelen en Maarssen. Vanuit Maarssen gaat het bedrijf de regio Utrecht bedienen.

Directeur Hans Knoop is tevreden met de uitbreiding. “Wij zijn al sinds 1989 Mazda-dealer voor Maarssen en Breukelen. Nu krijgen we er een groot en interessant gebied bij, zeker in de wetenschap dat we aan de vooravond staan van de lancering van een compleet nieuwe en inmiddels 6e generatie Mazda`s.” 

One Ford
In een reactie laat Alex Schakel weten zich volledig op Ford te richten. “Wij zijn van mening dat we ons met onze vier vestigingen beter op één merk kunnen focussen. Wij volgen hiermee de `One Ford` strategie die Ford wereldwijd volgt.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Knoop gaat Mazda voeren in Utrecht | Automotive Online

Knoop gaat Mazda voeren in Utrecht

Redactie Redactie
• Laatste update:

Dat meldt Mazda Motors Nederland. Schakel voerde het merk als dealer en erkend reparateur sinds 2001 en werd in 2009 dealer voor Utrecht. Het bedrijf, opgericht in 1924, is al decennia actief als Ford-dealer.

Knoop heeft al Mazda-dealervestigingen in Breukelen en Maarssen. Vanuit Maarssen gaat het bedrijf de regio Utrecht bedienen.

Directeur Hans Knoop is tevreden met de uitbreiding. “Wij zijn al sinds 1989 Mazda-dealer voor Maarssen en Breukelen. Nu krijgen we er een groot en interessant gebied bij, zeker in de wetenschap dat we aan de vooravond staan van de lancering van een compleet nieuwe en inmiddels 6e generatie Mazda`s.” 

One Ford
In een reactie laat Alex Schakel weten zich volledig op Ford te richten. “Wij zijn van mening dat we ons met onze vier vestigingen beter op één merk kunnen focussen. Wij volgen hiermee de `One Ford` strategie die Ford wereldwijd volgt.” 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.