Auto Arena de Jong failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf was in de laatste tijd actief als universele garage. Voorheen was het bedrijf Opel-dealer en Kia-, Alfa-servicedealer. 

Door het faillissement zijn er bij de twee bedrijven in Hardenberg en Ommen tussen de 18 en 20 werknemers op straat komen te staan.  

Aandeelhouder van het bedrijf is de Lenferink Groep, een aantal particulieren die het een jaar geleden overnamen. Zij hebben het faillissement aangevraagd. Daarbij heeft de Lenferink Groep, die als financier optrad, bodembeslag gelegd. “Hierdoor is het voor mij nog onduidelijk of er een doorstart mogelijk is”, aldus curator Steen.

De curator wil niet veel kwijt over het faillissement. De advocaat van de aandeelhouders wijt het faillissement onder andere aan lijken in de kast. De curator betwijfelt dat.  “Ik denk dat Lenferink niet voldoende onderzoek heeft gedaan bij de overname”, aldus Steen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Auto Arena de Jong failliet | Automotive Online

Auto Arena de Jong failliet

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het bedrijf was in de laatste tijd actief als universele garage. Voorheen was het bedrijf Opel-dealer en Kia-, Alfa-servicedealer. 

Door het faillissement zijn er bij de twee bedrijven in Hardenberg en Ommen tussen de 18 en 20 werknemers op straat komen te staan.  

Aandeelhouder van het bedrijf is de Lenferink Groep, een aantal particulieren die het een jaar geleden overnamen. Zij hebben het faillissement aangevraagd. Daarbij heeft de Lenferink Groep, die als financier optrad, bodembeslag gelegd. “Hierdoor is het voor mij nog onduidelijk of er een doorstart mogelijk is”, aldus curator Steen.

De curator wil niet veel kwijt over het faillissement. De advocaat van de aandeelhouders wijt het faillissement onder andere aan lijken in de kast. De curator betwijfelt dat.  “Ik denk dat Lenferink niet voldoende onderzoek heeft gedaan bij de overname”, aldus Steen. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.