Ford stelt twee ev-dealers aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dealerbedrijven zijn geselecteerd door Azure Dynamics, Fords partner bij de ontwikkeling, productie, verkoop en service van de Transit Connect Electric. Voor het onderhoud krijgen monteurs van deze bedrijven een speciale training. “Daar beginnen we mee zodra de eerste verkocht is”, zegt Arjen Oosterwaal van Ford Amsterdam. Voor die tijd krijgen verkopers een training van Azure Dynamics, zodat ze klanten goed kunnen adviseren.

Oosterwaal is van plan om potentiële klanten voor emissieloos rijdende auto`s actief te benaderen: “Denk aan overheidsdiensten en ondernemingen die in de binnenstad opereren”. Hij schat dat de investering in opleidingen en apparatuur circa 10 duizend euro bedraagt.

Azure Dynamics zegt het netwerk voor de Connect Electric voorlopig beperkt te houden. Wanneer de vraag naar onderhoud en verkoop op gang komt, zal het bedrijf bepalen hoeveel en waar er weer dealers worden aangesteld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Ford stelt twee ev-dealers aan | Automotive Online

Ford stelt twee ev-dealers aan

Redactie Redactie
• Laatste update:

De dealerbedrijven zijn geselecteerd door Azure Dynamics, Fords partner bij de ontwikkeling, productie, verkoop en service van de Transit Connect Electric. Voor het onderhoud krijgen monteurs van deze bedrijven een speciale training. “Daar beginnen we mee zodra de eerste verkocht is”, zegt Arjen Oosterwaal van Ford Amsterdam. Voor die tijd krijgen verkopers een training van Azure Dynamics, zodat ze klanten goed kunnen adviseren.

Oosterwaal is van plan om potentiële klanten voor emissieloos rijdende auto`s actief te benaderen: “Denk aan overheidsdiensten en ondernemingen die in de binnenstad opereren”. Hij schat dat de investering in opleidingen en apparatuur circa 10 duizend euro bedraagt.

Azure Dynamics zegt het netwerk voor de Connect Electric voorlopig beperkt te houden. Wanneer de vraag naar onderhoud en verkoop op gang komt, zal het bedrijf bepalen hoeveel en waar er weer dealers worden aangesteld. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.