Auto Noordhoek neemt Ton Pols over

Redactie Redactie
• Laatste update:

Pols is dealer van de merken Skoda en Daihatsu en telt vijftien werknemers; bij Noordhoek werken 55 mensen. Het bedrijf gaat de komende vier jaar verder onder de naam Noordhoek Midden-Brabant. “We hebben daar dan aparte vestigingen voor Seat en Chrevrolet enerzijds en Skoda en Daihatsu anderzijds, maar dat is part of the deal”, zegt Noordhoeks algemeen directeur Mark Bastiaansen. “De overname moet onze positie in de driehoek Tilburg – Waalwijk – Den Bosch versterken. Jaarlijks verwachten we vanuit onze vier vestigingen tegen de 1.750 nieuwe auto’s van de merken Seat, Skoda en Chevrolet te verkopen.”

Noordhoek voerde zelf al de merken Chevrolet, Seat en Skoda. Tot 1 januari 2013 hoort daar ook Daihatsu nog bij.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.