ING: crash in autoverkoop in 2012

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zwakkere economische omstandigheden beïnvloeden de vooruitzichten. Dalende economische groei, onzekerheid omtrent de schuldencrisis en minder koopkracht hebben het consumentenvertrouwen fors aangetast, aldus de ING.
 
Toch kan de branche in de eerste helft van 2012 nog profiteren van een lokkertje, stelt ING. Door veranderingen in het belastingstelsel is het voor zowel particulieren als leaserijders gunstig om voor juli over te stappen naar een nieuwe auto.

De Rabobank liet in oktober weten uit te gaan van een stabilisatie van de omzet in 2012. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ING: crash in autoverkoop in 2012 | Automotive Online

ING: crash in autoverkoop in 2012

Redactie Redactie
• Laatste update:

Zwakkere economische omstandigheden beïnvloeden de vooruitzichten. Dalende economische groei, onzekerheid omtrent de schuldencrisis en minder koopkracht hebben het consumentenvertrouwen fors aangetast, aldus de ING.
 
Toch kan de branche in de eerste helft van 2012 nog profiteren van een lokkertje, stelt ING. Door veranderingen in het belastingstelsel is het voor zowel particulieren als leaserijders gunstig om voor juli over te stappen naar een nieuwe auto.

De Rabobank liet in oktober weten uit te gaan van een stabilisatie van de omzet in 2012. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.