Honda-dealer wint Mercedes

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het busje staat nu in de showroom”, vertelt directeur Wim van Gent. De Vito vormde de hoofdprijs tijdens de campagne Vito on Tour, die afgelopen lente voor de tweede maal van start ging. Makro-klanten die toen met hun Makro-pas een TomTom navigatiesysteem uit de folder kochten, maakten ook kans op een Mercedes-Benz rijvaardigheidstraining in Rosmalen en een weekend rijden in een Mercedes-Benz cabrio.
Van Gent nam de prijs namens de firma Hensgens in ontvangst uit handen van Jorus Vos, directeur Bestelwagens van Mercedes-Benz Nederland: “Ik kan er wel om lachen,” zegt hij. “We moeten nog bedenken wat we ermee gaan doen. Maar in principe is elke auto die bij ons in de zaak staat te koop.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Honda-dealer wint Mercedes | Automotive Online

Honda-dealer wint Mercedes

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Het busje staat nu in de showroom”, vertelt directeur Wim van Gent. De Vito vormde de hoofdprijs tijdens de campagne Vito on Tour, die afgelopen lente voor de tweede maal van start ging. Makro-klanten die toen met hun Makro-pas een TomTom navigatiesysteem uit de folder kochten, maakten ook kans op een Mercedes-Benz rijvaardigheidstraining in Rosmalen en een weekend rijden in een Mercedes-Benz cabrio.
Van Gent nam de prijs namens de firma Hensgens in ontvangst uit handen van Jorus Vos, directeur Bestelwagens van Mercedes-Benz Nederland: “Ik kan er wel om lachen,” zegt hij. “We moeten nog bedenken wat we ermee gaan doen. Maar in principe is elke auto die bij ons in de zaak staat te koop.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.