Biesheuvel nieuwe bestuursvoorzitter IVDM

Redactie Redactie
• Laatste update:

Biesheuvel volgt Roger Deckers op, die met ingang van januari vertrekt als voorzitter. In het bestuur van het IVDM, dat is opgericht door Bovag en RAI, zitten verder Bovag-directeur Koos Burgman en Peter Janssen, directeur van RAI Vereniging.

Biesheuvel, die van 1986 tot 2002 in de Tweede Kamer zat en van 2002 tot 2008 voorzitter was van de VNA, zegt graag zijn steentje bij te willen dragen aan de vergroening van de branche. “Bedrijven in de mobiliteitsbranche zijn al druk bezig met duurzaamheid. IVDM kan ze daarbij ondersteunen.”

 

Biesheuvel nieuwe bestuursvoorzitter IVDM | Automotive Online

Biesheuvel nieuwe bestuursvoorzitter IVDM

Redactie Redactie
• Laatste update:

Biesheuvel volgt Roger Deckers op, die met ingang van januari vertrekt als voorzitter. In het bestuur van het IVDM, dat is opgericht door Bovag en RAI, zitten verder Bovag-directeur Koos Burgman en Peter Janssen, directeur van RAI Vereniging.

Biesheuvel, die van 1986 tot 2002 in de Tweede Kamer zat en van 2002 tot 2008 voorzitter was van de VNA, zegt graag zijn steentje bij te willen dragen aan de vergroening van de branche. “Bedrijven in de mobiliteitsbranche zijn al druk bezig met duurzaamheid. IVDM kan ze daarbij ondersteunen.”