Kroymans-dealers Alfa, Jag en Ferrari failliet (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de vestiging, die begin vorig jaar in gebruik werd genomen, werken ongeveer veertig mensen. Voor hen is ontslag aangevraagd. Rogier Kroymans zegt te hopen op een snelle doorstart. "We hebben een mooi team. En er hebben zich inmiddels een aantal gegadigden gemeld."

Het Galleria-pand, met een totale oppervlakte van meer dan 2.400 vierkante meter, ligt aan de snelweg A2. In hetzelfde pand huist de importeur van Alfa Romeo. Volgens een woordvoerster van de importeur blijft deze op dezelfde locatie actief.

Ook Ferrari en Rotterdamse dealerschappen
De Alfa Romeo Galleria is onderdeel van Kroymans Retail Group, dat op 2 april failliet werd verklaard. Ook de Kroymans auto-outlet, eveneens in Amsterdam-Zuidoost, werd toen failliet verklaard. Afgelopen vrijdag werd naast het faillissement over de Galleria in Amsterdam, ook het faillissement uitgesproken over Ferrari Hilversum, Jaguar Rotterdam-Zuid en Alfa Romeo Rotterdam-Zuid.

Ook Car Rental Holland bv op Schiphol-Rijk is failliet.

Geüpdate op maandag 20 april 10:29.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Kroymans-dealers Alfa, Jag en Ferrari failliet (update) | Automotive Online

Kroymans-dealers Alfa, Jag en Ferrari failliet (update)

Redactie Redactie
• Laatste update:

Bij de vestiging, die begin vorig jaar in gebruik werd genomen, werken ongeveer veertig mensen. Voor hen is ontslag aangevraagd. Rogier Kroymans zegt te hopen op een snelle doorstart. "We hebben een mooi team. En er hebben zich inmiddels een aantal gegadigden gemeld."

Het Galleria-pand, met een totale oppervlakte van meer dan 2.400 vierkante meter, ligt aan de snelweg A2. In hetzelfde pand huist de importeur van Alfa Romeo. Volgens een woordvoerster van de importeur blijft deze op dezelfde locatie actief.

Ook Ferrari en Rotterdamse dealerschappen
De Alfa Romeo Galleria is onderdeel van Kroymans Retail Group, dat op 2 april failliet werd verklaard. Ook de Kroymans auto-outlet, eveneens in Amsterdam-Zuidoost, werd toen failliet verklaard. Afgelopen vrijdag werd naast het faillissement over de Galleria in Amsterdam, ook het faillissement uitgesproken over Ferrari Hilversum, Jaguar Rotterdam-Zuid en Alfa Romeo Rotterdam-Zuid.

Ook Car Rental Holland bv op Schiphol-Rijk is failliet.

Geüpdate op maandag 20 april 10:29.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.