Jedi naar Pon

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overname heeft al plaatsgevonden in januari van dit jaar, maar is pas vandaag naar buiten gebracht. Vooralsnog zijn alle 68 medewerkers bij de overname meegegaan naar Pon. Volgens de nieuwe directeur Henry Arends ondergaan de bedrijven op dit moment een proces van “revitalisering”. Dit betekent onder meer dat inrichting en bedrijfsprocessen worden gemoderniseerd. Als gevolg hiervan zullen mogelijk enkele arbeidsplaatsen verdwijnen. “Maar dat zijn er zeker minder dan tien”, aldus Arends. Ook krijgen de bedrijven binnenkort een nieuwe naam, tot die tijd handhaaft Pon de naam Jedi.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Jedi naar Pon | Automotive Online

Jedi naar Pon

Redactie Redactie
• Laatste update:

De overname heeft al plaatsgevonden in januari van dit jaar, maar is pas vandaag naar buiten gebracht. Vooralsnog zijn alle 68 medewerkers bij de overname meegegaan naar Pon. Volgens de nieuwe directeur Henry Arends ondergaan de bedrijven op dit moment een proces van “revitalisering”. Dit betekent onder meer dat inrichting en bedrijfsprocessen worden gemoderniseerd. Als gevolg hiervan zullen mogelijk enkele arbeidsplaatsen verdwijnen. “Maar dat zijn er zeker minder dan tien”, aldus Arends. Ook krijgen de bedrijven binnenkort een nieuwe naam, tot die tijd handhaaft Pon de naam Jedi.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.