Frits Kroymans: ik heb er alles aan gedaan

Redactie Redactie
• Laatste update:

"Ik dacht zeker nog dat we het zouden gaan redden. Daar ben ik tot het laatste moment zeker van geweest. Ik heb dit jaar miljoenen aan privévermogen in het bedrijf gestoken omdat ik overtuigd was dat het goed zou komen. Maar de marktvooruitzichten waren zo slecht dat de buitenlandse banken (waaronder Santander, red.) eisen gingen stellen die wij niet konden inwilligen, waarop zij zich terugtrokken. Daarna bleek het gat niet meer te dichten en haakten de Nederlandse banken ook af. We hadden toen geen andere keuze dan surseance aan te vragen", aldus Kroymans tegen Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Frits Kroymans: ik heb er alles aan gedaan | Automotive Online

Frits Kroymans: ik heb er alles aan gedaan

Redactie Redactie
• Laatste update:

"Ik dacht zeker nog dat we het zouden gaan redden. Daar ben ik tot het laatste moment zeker van geweest. Ik heb dit jaar miljoenen aan privévermogen in het bedrijf gestoken omdat ik overtuigd was dat het goed zou komen. Maar de marktvooruitzichten waren zo slecht dat de buitenlandse banken (waaronder Santander, red.) eisen gingen stellen die wij niet konden inwilligen, waarop zij zich terugtrokken. Daarna bleek het gat niet meer te dichten en haakten de Nederlandse banken ook af. We hadden toen geen andere keuze dan surseance aan te vragen", aldus Kroymans tegen Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.