Nieuwe Saab-dealer in Apeldoorn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vertrouwen
De nieuwe onderneming richt zich uitsluitend op de verkoop en het onderhoud van Saabs. "Ik rijd al jaren Saab en vind het een fantastisch merk en product", zegt Blokhuis. "Natuurlijk zijn het lastige tijden, zeker ook voor een merk als Saab. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het merk er in de toekomst weer helemaal bovenop komt. Anders zou ik zo`n investering niet doen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Nieuwe Saab-dealer in Apeldoorn | Automotive Online

Nieuwe Saab-dealer in Apeldoorn

Redactie Redactie
• Laatste update:

Vertrouwen
De nieuwe onderneming richt zich uitsluitend op de verkoop en het onderhoud van Saabs. "Ik rijd al jaren Saab en vind het een fantastisch merk en product", zegt Blokhuis. "Natuurlijk zijn het lastige tijden, zeker ook voor een merk als Saab. Maar ik heb er alle vertrouwen in dat het merk er in de toekomst weer helemaal bovenop komt. Anders zou ik zo`n investering niet doen."

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.