AutoRAI 2009 in afgeslankte vorm

Redactie Redactie
• Laatste update:

De afgelopen tijd hadden verschillende merken hun twijfels geuit over deelname aan het evenement in het voorjaar. BMW en Daihatsu hadden zelfs al besloten niet aanwezig te zijn. De importeurs hadden moeite met de hoge kosten van de beurs in deze economisch lastige tijden. De kosten voor deelname zijn nu sterk gereduceerd. Beursorganisator Fernand Molenschot werkt de plannen verder uit en presenteert op 9 december het definitieve programma.

Opvallend was de aanwezigheid op de bijeenkomst van Arjen de Jong, directeur van BMW Nederland. Deze partij had eerder laten weten de editie van 2009 aan zich voorbij te laten gaan. Diederik Reitsma, woordvoerder van het merk, laat weten dat als het nieuwe plan inderdaad beter past in de economische omstandigheden, BMW bereid is deelname te heroverwegen.

Woordvoerder Harald Bresser van de RAI Vereniging zegt "zeer tevreden" te zijn met de uitkomst van het beraad.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

AutoRAI 2009 in afgeslankte vorm | Automotive Online

AutoRAI 2009 in afgeslankte vorm

Redactie Redactie
• Laatste update:

De afgelopen tijd hadden verschillende merken hun twijfels geuit over deelname aan het evenement in het voorjaar. BMW en Daihatsu hadden zelfs al besloten niet aanwezig te zijn. De importeurs hadden moeite met de hoge kosten van de beurs in deze economisch lastige tijden. De kosten voor deelname zijn nu sterk gereduceerd. Beursorganisator Fernand Molenschot werkt de plannen verder uit en presenteert op 9 december het definitieve programma.

Opvallend was de aanwezigheid op de bijeenkomst van Arjen de Jong, directeur van BMW Nederland. Deze partij had eerder laten weten de editie van 2009 aan zich voorbij te laten gaan. Diederik Reitsma, woordvoerder van het merk, laat weten dat als het nieuwe plan inderdaad beter past in de economische omstandigheden, BMW bereid is deelname te heroverwegen.

Woordvoerder Harald Bresser van de RAI Vereniging zegt "zeer tevreden" te zijn met de uitkomst van het beraad.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.