Kroymans ontmantelt Directauto.nl

Redactie Redactie
• Laatste update:

“In het huidige financiële klimaat kunnen wij onze doelstellingen niet realiseren”, zegt directeur André van Remmerden. “We geloven heel sterk in het concept. Alleen vereisen onze doelstellingen dat we flink investeren in marketingcommunicatie. Geld dat er nu niet is.”
De ontmanteling van de site betekent dat ook voor Directauto de scheiding van import- en niet-import merken doorgevoerd wordt, net als binnen de Retailgroep. De site wordt omgebouwd naar een blanco Kroymans-label dat de importorganisaties kunnen gebruiken om hun actieauto’s in de markt te zetten. “In de komende maand gaan we daarvoor de organisatie en vorm aanpassen. Maar het is voor ons duidelijk dat de nieuwverkoop via internet in de toekomst gaat groeien. Op dat moment wordt er een nieuwe impuls geven aan Directauto.” De arbeidscontracten van de drie medewerkers van Directauto worden niet verlengd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.