Motorfietsen op AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Veel mensen hebben wel een motorrijbewijs maar geen motor, of rijden er alleen mee in hun vrije tijd. Waarom pakken zij niet af en toe de motor naar hun werk? En waarom bestaat er nog geen zakelijke motorleasing? We willen inhaken op de trend van nadenken over mobiliteit.” Molenschot verwacht veel animo voor de motorbeurs. Het motorevenement vindt plaats in het Elicium, de nieuwe expositieruimte van de RAI (zie afbeelding), die op dit moment wordt gebouwd. Molenschot: “We presenteren de motoren dus niet tussen de auto’s, maar de tentoonstellingsruimte ligt wel in de doorloop.”
In september heeft Molenschot een gesprek met de motorimporteurs om te kijken of er voldoende animo is voor de beurs. Ook wordt dan de naam van het tweewielerevenement bekend gemaakt.
Amsterdam RAI organiseerde jarenlang de MotorRAI, maar in 2006 werd dat evenement afgeblazen wegens gebrek aan belangstelling van exposanten. Het verhuisde toen naar de Motorbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Molenschot heeft er vertrouwen in dat de motorexpo nu wel een succes wordt. “Enerzijds bieden we bezoekers van de AutoRAI een aantrekkelijk, gratis evenement, waardoor we extra bezoekers hopen te trekken. Anderzijds denk ik dat ongeveer de helft van die bezoekers ook een kijkje bij de motoren gaat nemen. Dan heb je het dus over 200.000 tot 300.000 man, een aantal dat geen ander Nederlands motorevenement haalt.”
De AutoRAI en het motorfietsenevenement worden gehouden van 31 maart tot en met 11 april 2009.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Motorfietsen op AutoRAI | Automotive Online

Motorfietsen op AutoRAI

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Veel mensen hebben wel een motorrijbewijs maar geen motor, of rijden er alleen mee in hun vrije tijd. Waarom pakken zij niet af en toe de motor naar hun werk? En waarom bestaat er nog geen zakelijke motorleasing? We willen inhaken op de trend van nadenken over mobiliteit.” Molenschot verwacht veel animo voor de motorbeurs. Het motorevenement vindt plaats in het Elicium, de nieuwe expositieruimte van de RAI (zie afbeelding), die op dit moment wordt gebouwd. Molenschot: “We presenteren de motoren dus niet tussen de auto’s, maar de tentoonstellingsruimte ligt wel in de doorloop.”
In september heeft Molenschot een gesprek met de motorimporteurs om te kijken of er voldoende animo is voor de beurs. Ook wordt dan de naam van het tweewielerevenement bekend gemaakt.
Amsterdam RAI organiseerde jarenlang de MotorRAI, maar in 2006 werd dat evenement afgeblazen wegens gebrek aan belangstelling van exposanten. Het verhuisde toen naar de Motorbeurs in de Utrechtse Jaarbeurs. Molenschot heeft er vertrouwen in dat de motorexpo nu wel een succes wordt. “Enerzijds bieden we bezoekers van de AutoRAI een aantrekkelijk, gratis evenement, waardoor we extra bezoekers hopen te trekken. Anderzijds denk ik dat ongeveer de helft van die bezoekers ook een kijkje bij de motoren gaat nemen. Dan heb je het dus over 200.000 tot 300.000 man, een aantal dat geen ander Nederlands motorevenement haalt.”
De AutoRAI en het motorfietsenevenement worden gehouden van 31 maart tot en met 11 april 2009.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.