Mazda neemt import Tsjechië/Slowakije over van Autobinck

Redactie Redactie
• Laatste update:

Op dit moment is Auto Palace Praha, onderdeel van de Haagse Autobinck Holding, nog Mazda-importeur. Autobinck blijft wel Mazda-dealer in Praag en Bratislava. Mazda heeft sinds 1995 het aantal eigen importbedrijven in Europa vergroot van twee naar elf. Het merk is overigens actief in 38 Europese landen, dus het werkt nog steeds met een behoorlijk aantal zelfstandige importeurs. Zo ook in Nederland, waar Auto Palace – de Binckhorst de Mazda-import verzorgt. Of dit contract bij afloop wordt verlengd, is onbekend.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.