HDMG: vier doorstarts definitief

Redactie Redactie
• Laatste update:

Janssen, Peugeot-dealer in Nuenen en Nissan-dealer in Helmond, neemt de Peugeot-vestiging in Helmond over. Ongeveer tien medewerkers van HDMG worden overgenomen. Janssen neemt waarschijnlijk ook de Nissan-activiteiten over van HDMG in Veghel en Eindhoven.
De Peugeot-vestiging van HDMG in Valkenswaard wordt overgenomen door Nefkens, Het grootste deel van de medewerkers krijgt een nieuw arbeidscontract aangeboden. Tegelijkertijd heeft Nefkens een intentieverklaring getekend om het bedrijf van Peugeot-agent Merks in Best over te nemen. Nefkens gaat van daar uit (vlakbij de oude HDMG-Peugeot vestiging) de markt in Eindhoven Noord bewerken. Met 26 vestigingen is Nefkens de grootste Peugeot-dealer van Nederland. Het bedrijf is in Brabant nu vertegenwoordigd in Eindhoven, Veldhoven, Best, Valkenswaard en ’s-Hertogenbosch.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.