Eigen leaselabel Honda

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het label is opgetuigd ter ondersteuning van het dealernetwerk op de zakelijke markt. “De dealer ontvangt de klant, levert de auto en heeft de eerste optie om de auto weer terug te kopen bij het einde van de leaseperiode. Het maken van een offerte doet de dealer met behulp van een internetapplicatie die gefaciliteerd is door ING Car Lease”, aldus Peter van den Berg, accountmanager fleetsales & leasing bij Honda Nederland. Inmiddels zijn bijna alle dealers aangesloten op het leaselabel.
Honda probeert op twee manieren de prijs laag te houden. "Dankzij de exclusieve afspraak met ING hebben we een scherpe restwaardecalculatie kunnen bedingen. En dealers kunnen beperkt invloed uitoefenen op het leasetarief; dan is hij wel verplicht om de auto aan het einde van het contract over te nemen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.