Markeur-Citroën trekt Den Haag binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar komen drie plaatsen bij. Vanaf 1 juli zit Mazette! in Leidschendam/Voorburg onder één dak met het (bestaande) Opel-dealerbedrijf van Markeur. In Den Haag en Pijnakker worden nieuwe panden neergezet, die naar verwachting medio 2005 gereed zullen zijn. Niet blij Markeur betrekt met zijn nieuwe vestigingen een plekje in de achtertuin van Le Vélo, de Haagse Citroën-dealer die met 1.200 nieuwe auto’s per jaar ‘s lands grootste is in de doubles chevrons. Directeur Kees Herweijer: “Het heeft mij overvallen. Ik begrijp dat Motorhuis zich door wil ontwikkelen, maar ben niet echt blij met de beslissing van de importeur. We hebben de zaken in Den Haag de laatste vijftien jaar goed voor elkaar (met één hoofdvestiging en twee service-vestigingen, redactie), we hadden rust in de markt, iedereen kon zijn geld verdienen.” Maar hij zit niet bij de pakken neer. “Wij hadden al nieuwbouwplannen op onze huidige locatie aan De Binckhorstlaan, waar we al 28 jaar zitten. Daar zou een concept van meerdere merken goed in passen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Markeur-Citroën trekt Den Haag binnen | Automotive Online

Markeur-Citroën trekt Den Haag binnen

Redactie Redactie
• Laatste update:

Daar komen drie plaatsen bij. Vanaf 1 juli zit Mazette! in Leidschendam/Voorburg onder één dak met het (bestaande) Opel-dealerbedrijf van Markeur. In Den Haag en Pijnakker worden nieuwe panden neergezet, die naar verwachting medio 2005 gereed zullen zijn. Niet blij Markeur betrekt met zijn nieuwe vestigingen een plekje in de achtertuin van Le Vélo, de Haagse Citroën-dealer die met 1.200 nieuwe auto’s per jaar ‘s lands grootste is in de doubles chevrons. Directeur Kees Herweijer: “Het heeft mij overvallen. Ik begrijp dat Motorhuis zich door wil ontwikkelen, maar ben niet echt blij met de beslissing van de importeur. We hebben de zaken in Den Haag de laatste vijftien jaar goed voor elkaar (met één hoofdvestiging en twee service-vestigingen, redactie), we hadden rust in de markt, iedereen kon zijn geld verdienen.” Maar hij zit niet bij de pakken neer. “Wij hadden al nieuwbouwplannen op onze huidige locatie aan De Binckhorstlaan, waar we al 28 jaar zitten. Daar zou een concept van meerdere merken goed in passen.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.