Subaru Benelux in handen fabrikant

Redactie Redactie
• Laatste update:

Fuji neemt het belang over van Mitsui. Laatsgenoemde is in bijna heel Europa de importeur van Subaru. Volgens Hollaar investeert Fuji fors in Subaru Benelux; deze investering zou moeten leiden tot een verdubbeling van de Subaru-verkopen. Nu worden er jaarlijks zo`n tweeduizend Subaru`s in de Benelux verkocht; dat moeten er dus vierduizend worden, waarvan drieduizend in Nederland. De nieuwe directeur is Tomo Takenaka, die eerder tien jaar lang directeur was van Subaru in de Verenigde Staten. Hij volgt Hirosi Yoshihara op.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.