Land Rover NL op weg naar recordverkoop

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Daarmee is nu al duidelijk dat in 2007 de grens van 2.000 registraties ruimschoots zal worden overschreden: een nieuw record”, aldus een woordvoerder van Land Rover Nederland. “Onze doelstelling voor dit jaar was 1.800 registraties, we scoren tot nu toe dus ver boven verwachting.”
Het succes zit volgens de importeur merkbreed: van de Freelander tot de Range Rover. Meer dan 90 procent van de verkochte auto’s is voorzien van een dieselmotor, voor de importeur reden genoeg de nieuwe Discovery voortaan uitsluitend nog met TDV6 dieselmotor aan te bieden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Land Rover NL op weg naar recordverkoop | Automotive Online

Land Rover NL op weg naar recordverkoop

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Daarmee is nu al duidelijk dat in 2007 de grens van 2.000 registraties ruimschoots zal worden overschreden: een nieuw record”, aldus een woordvoerder van Land Rover Nederland. “Onze doelstelling voor dit jaar was 1.800 registraties, we scoren tot nu toe dus ver boven verwachting.”
Het succes zit volgens de importeur merkbreed: van de Freelander tot de Range Rover. Meer dan 90 procent van de verkochte auto’s is voorzien van een dieselmotor, voor de importeur reden genoeg de nieuwe Discovery voortaan uitsluitend nog met TDV6 dieselmotor aan te bieden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.