Porsche Eindhoven gered

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We gaan ook werken aan nieuwbouw, het huidige pand is niet groot genoeg voor de groei die er aan zit te komen voor ons merk.” Stassen heeft in Eindhoven twaaf van de veertien fte’s weten te behouden. Voor het filiaal Breda is de toekomst minder zeker. Stassen: “De oude eigenaar van Porsche Centrum Zuid probeert er door te starten, maar daarvoor moet hij nog wel wat dingen zien te regelen. Als het lukt, wordt het een servicepunt.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Porsche Eindhoven gered | Automotive Online

Porsche Eindhoven gered

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We gaan ook werken aan nieuwbouw, het huidige pand is niet groot genoeg voor de groei die er aan zit te komen voor ons merk.” Stassen heeft in Eindhoven twaaf van de veertien fte’s weten te behouden. Voor het filiaal Breda is de toekomst minder zeker. Stassen: “De oude eigenaar van Porsche Centrum Zuid probeert er door te starten, maar daarvoor moet hij nog wel wat dingen zien te regelen. Als het lukt, wordt het een servicepunt.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.