Derde van autoverzekeraars weigert senioren

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan

    Hebben mijn grootouders ook gehad. Eerst bij ABN niet welkom (terwijl alle andere verzekeringen daar wel waren ondergebracht), toen naar ANWB gegaan en flink betalen. ABN heeft zich bedacht en nu zijn ze op hun 82e wel weer welkom…

Derde van autoverzekeraars weigert senioren | Automotive Online

Derde van autoverzekeraars weigert senioren

Martijn Roede Martijn Roede

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan

    Hebben mijn grootouders ook gehad. Eerst bij ABN niet welkom (terwijl alle andere verzekeringen daar wel waren ondergebracht), toen naar ANWB gegaan en flink betalen. ABN heeft zich bedacht en nu zijn ze op hun 82e wel weer welkom…