Volkswagen.nl best bezochte website onder automerken (filmpje)

Steven Don Steven Don

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Hilko Roozenbeek

    Wordt dit onderzoek niet een beetje verkeerd geïnterpreteerd? Onder een klein aantal respondenten is een kwalitatief onderzoek gedaan naar de usuability van websites. Voor uitspraken over best bezochte websites zijn webstatistieken beschikbaar, in ieder geval niet dit onderzoek.