Berend Bouwman head of sales Sixt Benelux

Sixt • Bouwman was hiervoor actief als executive global innovations & solutions bij de verhuurder.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Berend Bouwman (Foto: LinkedIn)

Sixt heeft Berend Bouwman per februari 2023 benoemd tot head of sales key account management Benelux. Bouwman is verantwoordelijk voor alle grootzakelijke klanten van Sixt in de Benelux, waaronder in Retail en Manufacturing.

Bouwman’s focus ligt op de groei van het aantal zakelijke klanten van Sixt in de Benelux en het aangaan van partnerships. Bouwman was al bij Sixt actief als executive global innovations & solutions, als lid van het corporate team dat verantwoordelijk is voor alle partnerships en integraties voor Sixt wereldwijd.

Vorig jaar vertrok Roelien de Haas bij het concern.

Berend Bouwman head of sales Sixt Benelux | Automotive Online

Berend Bouwman head of sales Sixt Benelux

Sixt • Bouwman was hiervoor actief als executive global innovations & solutions bij de verhuurder.
Nienke Eusterbrock Nienke Eusterbrock
Berend Bouwman (Foto: LinkedIn)

Sixt heeft Berend Bouwman per februari 2023 benoemd tot head of sales key account management Benelux. Bouwman is verantwoordelijk voor alle grootzakelijke klanten van Sixt in de Benelux, waaronder in Retail en Manufacturing.

Bouwman’s focus ligt op de groei van het aantal zakelijke klanten van Sixt in de Benelux en het aangaan van partnerships. Bouwman was al bij Sixt actief als executive global innovations & solutions, als lid van het corporate team dat verantwoordelijk is voor alle partnerships en integraties voor Sixt wereldwijd.

Vorig jaar vertrok Roelien de Haas bij het concern.