Autoscout24 koopt portals Leasetrader en Leasevergelijker

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:

Autoscout24-dochter LeasingMarkt.de koopt de portals Leasetrader en Leasevergelijker. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. De portals zijn in Nederland actief op het gebied van zakelijke en private lease aanbiedingen, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. 

Wilbert Philippo, oprichter van Leasevergelijker en Leasetrader, blijft deel uitmaken van het team. “Onze lokale marktkennis gaat nu samen met jarenlange ervaring in technologie en marketing, waardoor alle voorwaarden voor groei aanwezig zijn.”

“In Leasevergelijker hebben we een partner gevonden met een gedeelde filosofie waarmee we ons marktconcept verder kunnen uitrollen in de Nederlandse markt”, zegt Robin Tschöpe, co-ceo van LeasingMarkt.de in het persbericht.

Leasetrader en Leasevergelijker zullen het huidige model van Leasingmarkt, waarbij dealers en leasemaatschappijen gratis hun auto’s kunnen adverteren en afrekenen op basis van leads, verder uitrollen.

De overname past in de internationale expansie van Autoscout24. Vorige week werd bekend dat het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten om een meerderheidsbelang te verwerven in Autoproff, een Deens b-to-b-platform voor auto’s.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

Autoscout24 koopt portals Leasetrader en Leasevergelijker | Automotive Online

Autoscout24 koopt portals Leasetrader en Leasevergelijker

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:

Autoscout24-dochter LeasingMarkt.de koopt de portals Leasetrader en Leasevergelijker. Dat meldt het bedrijf in een persbericht. De portals zijn in Nederland actief op het gebied van zakelijke en private lease aanbiedingen, voor zowel nieuwe als gebruikte auto’s. 

Wilbert Philippo, oprichter van Leasevergelijker en Leasetrader, blijft deel uitmaken van het team. “Onze lokale marktkennis gaat nu samen met jarenlange ervaring in technologie en marketing, waardoor alle voorwaarden voor groei aanwezig zijn.”

“In Leasevergelijker hebben we een partner gevonden met een gedeelde filosofie waarmee we ons marktconcept verder kunnen uitrollen in de Nederlandse markt”, zegt Robin Tschöpe, co-ceo van LeasingMarkt.de in het persbericht.

Leasetrader en Leasevergelijker zullen het huidige model van Leasingmarkt, waarbij dealers en leasemaatschappijen gratis hun auto’s kunnen adverteren en afrekenen op basis van leads, verder uitrollen.

De overname past in de internationale expansie van Autoscout24. Vorige week werd bekend dat het bedrijf een overeenkomst heeft gesloten om een meerderheidsbelang te verwerven in Autoproff, een Deens b-to-b-platform voor auto’s.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.