Managing director Henk van den Helder vertrekt bij Hertz

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Henk van den Helder vertrekt na 41 jaar bij Hertz. (Foto: Hertz)

Henk van den Helder vertrekt op 31 december 2021 als managing director Hertz Benelux. De functie van managing director komt daarna te vervallen: Daarvoor in de plaats komen een countrymanager voor Nederland (Eric Siewers) en een countrymanager voor de België en Luxemburg (Glenn Jacobs). Dat maakt Hertz vandaag bekend.

Met het vertrek van Van den Helder lijkt het managementteam dus ook uit te dunnen, want Siewers en Jacobs behouden hun functie van respectievelijk sales director Benelux en fleet director Benelux. Het managementteam bestaat verder uit Henk de Korte, operations director Benelux, en Frank Oudshoorn Spaargaren, director mobility, multibrand & minilease.

Adviseur

Van den Helder blijft in 2022 verbonden aan het autoverhuurbedrijf als adviseur. Zijn loopbaan bij Hertz startte in 1980, waarna hij in 2002 general manager werd en sinds 2007 managing director Benelux.

“Na 41 jaar wordt het tijd om Hertz over te dragen aan de nieuwe generatie. Met de benoeming van Glenn en Eric is het bedrijf in goede handen“, aldus Henk van den Helder, die eerder te gast was in Studio Automotive om te praten over het Car Driver Deals debacle.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.

Managing director Henk van den Helder vertrekt bij Hertz | Automotive Online

Managing director Henk van den Helder vertrekt bij Hertz

Jeroen Vos Jeroen Vos
• Laatste update:
Henk van den Helder vertrekt na 41 jaar bij Hertz. (Foto: Hertz)

Henk van den Helder vertrekt op 31 december 2021 als managing director Hertz Benelux. De functie van managing director komt daarna te vervallen: Daarvoor in de plaats komen een countrymanager voor Nederland (Eric Siewers) en een countrymanager voor de België en Luxemburg (Glenn Jacobs). Dat maakt Hertz vandaag bekend.

Met het vertrek van Van den Helder lijkt het managementteam dus ook uit te dunnen, want Siewers en Jacobs behouden hun functie van respectievelijk sales director Benelux en fleet director Benelux. Het managementteam bestaat verder uit Henk de Korte, operations director Benelux, en Frank Oudshoorn Spaargaren, director mobility, multibrand & minilease.

Adviseur

Van den Helder blijft in 2022 verbonden aan het autoverhuurbedrijf als adviseur. Zijn loopbaan bij Hertz startte in 1980, waarna hij in 2002 general manager werd en sinds 2007 managing director Benelux.

“Na 41 jaar wordt het tijd om Hertz over te dragen aan de nieuwe generatie. Met de benoeming van Glenn en Eric is het bedrijf in goede handen“, aldus Henk van den Helder, die eerder te gast was in Studio Automotive om te praten over het Car Driver Deals debacle.

Geplaatst in rubriek:
Jeroen Vos
Jeroen Vos

Jeroen Vos (’82) is redacteur bij Automotive. In 2006 afgestudeerd aan de School voor Journalistiek in Utrecht en liefhebber van goed voetbal, films en muziek uit de jaren ’80.