Commercieel directeur Ivo Lissone verlaat Alphabet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Ivo Lissone. (Foto: Alphabet)

Ivo Lissone verlaat leasemaatschappij Alphabet op 1 januari 2021. Dat maakt Alphabet zojuist bekend. Lissone begon zijn carrière in 2007 bij Alphabets voorganger ING Car Lease als directeur Sales & Marketing. “Lissone stond aan de wieg van de unieke en transparante raster-propositie en het mobiliteitsbudget dat Alphabet als eerste aanbood als end-to-end oplossing”, schrijft het bedrijf.

“Ik heb een prachtige periode meegemaakt bij Alphabet. Iedere dag genoot ik van de samenwerking met collega’s, klanten en onze partners. Ik heb een unieke ervaring kunnen opdoen en kijk met trots gevoel terug op de ontwikkeling die Alphabet heeft doorgemaakt”, aldus Lissone.

Alphabet heeft intussen een opvolger gevonden, die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.

Commercieel directeur Ivo Lissone verlaat Alphabet | Automotive Online

Commercieel directeur Ivo Lissone verlaat Alphabet

Luberto van Buiten Luberto van Buiten
• Laatste update:
Ivo Lissone. (Foto: Alphabet)

Ivo Lissone verlaat leasemaatschappij Alphabet op 1 januari 2021. Dat maakt Alphabet zojuist bekend. Lissone begon zijn carrière in 2007 bij Alphabets voorganger ING Car Lease als directeur Sales & Marketing. “Lissone stond aan de wieg van de unieke en transparante raster-propositie en het mobiliteitsbudget dat Alphabet als eerste aanbood als end-to-end oplossing”, schrijft het bedrijf.

“Ik heb een prachtige periode meegemaakt bij Alphabet. Iedere dag genoot ik van de samenwerking met collega’s, klanten en onze partners. Ik heb een unieke ervaring kunnen opdoen en kijk met trots gevoel terug op de ontwikkeling die Alphabet heeft doorgemaakt”, aldus Lissone.

Alphabet heeft intussen een opvolger gevonden, die binnenkort bekend wordt gemaakt.

Geplaatst in rubriek:
Luberto van Buiten
Luberto van Buiten

Luberto van Buiten (’76) ging in 2006 aan de slag bij Automotive. Hij was als hoofdredacteur eindverantwoordelijk voor de redactionele inhoud van sites en magazines van het cluster Auto & Fleet van ProMedia, en beheerde voor Automotive de portefeuilles verhuur en leasing. In zijn vrije tijd speelt Luberto gitaar in Nederpopband Laagland, tennist en loopt – zo af en toe – hard. Op 1 januari 2023 maakte hij bij ProMedia de overstap naar de functie van uitgever bij de divisie Rail & Cargo.