VWPFS koopt Auto Borchwerf Lease

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
VWPFS kocht dit jaar al meerdere leasemaatschappijen. (Foto: Shutterstock)

Volkswagen Pon Financial Services (VWPFS) heeft leasemaatschappij Auto Borchwerf Lease gekocht. Dat meldt het bedrijf vandaag. Om hoeveel contracten het gaat, is niet gemeld. De leasemaatschappij was onderdeel van Auto Borchwerf, dat zijn dealerbedrijf onlangs verkocht aan Tilburg-Bastianen Groep.

VWPFS lijfde dit jaar al meerdere leasemaatschappijen in, waaronder 2Lease en Van Beynum Lease

In de Automotive Leasemaatschappij Top 60 staat VWPFS op plek 3 met ruim honderdduizend voertuigen. 

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.