Belgische leasebedrijven zien winst dalen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Belgische leasebedrijven zien winst dalen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • erik deroost

    Klopt maar Van Mossel heeft en goudhaantje gekocht namelijk West lease dat door heel gerichte en heel sterke klanten binding in de Kleine en middelgrote bedrijven enorm scoort en heel sterk zijn restwaardes op een heel conservatieve heeft ingeschat. groeten erik deroost

Belgische leasebedrijven zien winst dalen | Automotive Online

Belgische leasebedrijven zien winst dalen

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Belgische leasebedrijven zien winst dalen

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Reacties

  • erik deroost

    Klopt maar Van Mossel heeft en goudhaantje gekocht namelijk West lease dat door heel gerichte en heel sterke klanten binding in de Kleine en middelgrote bedrijven enorm scoort en heel sterk zijn restwaardes op een heel conservatieve heeft ingeschat. groeten erik deroost