VZR: werkgever moet af van norm onbelaste kilometervergoeding

Steven Don Steven Don
VZR: werkgever moet af van norm onbelaste kilometervergoeding

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan Reneman

    als werkgever ( CaRe-Mail) vond ik, toen in 2006 de vergoeding in een keer van 28 ct. naar 18 ct. werd omlaag gebracht dat niet redelijk om mijn medewerkers hiermee op kosten te jagen. neem je verantwoordelijkheid als werkgever en verhoog het zodanig dat het weer op netto 28 ct. uitkomt, was mijn visie. lasten moeten daar liggen waar ze thuishoren. en aldus geschiedde……

VZR: werkgever moet af van norm onbelaste kilometervergoeding | Automotive Online

VZR: werkgever moet af van norm onbelaste kilometervergoeding

Martijn Roede Martijn Roede
VZR: werkgever moet af van norm onbelaste kilometervergoeding

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 

Reacties

  • Jan Reneman

    als werkgever ( CaRe-Mail) vond ik, toen in 2006 de vergoeding in een keer van 28 ct. naar 18 ct. werd omlaag gebracht dat niet redelijk om mijn medewerkers hiermee op kosten te jagen. neem je verantwoordelijkheid als werkgever en verhoog het zodanig dat het weer op netto 28 ct. uitkomt, was mijn visie. lasten moeten daar liggen waar ze thuishoren. en aldus geschiedde……