ECB geeft groen licht voor overname Leaseplan

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het consortium bestaat uit een groep investeerders waaronder pensioenfonds PGGM, Het Deense pensioenfonds ATP, GIC Luxinva, een dochter van Abu Dhabi Investment Authority en investeringsfondsen die worden beheerd door TDR Capital. 

Leaseplan maakte in juli vorig jaar bekend een verkoopovereenkomst te hebben gesloten. Inmiddels hebben de EU en lokale mededingingsorganisaties ook groen licht gegeven. De transactie zal naar verwachting in het eerste kwartaaal van 2016 effectief worden. Vorige week werd bekend dat Athlon Car Lease door moeder Rabobank in de etalage is gezet.

Vahid Daemi, ceo van Leaseplan Corporation, is een van de sprekers tijdens het jubileumcongres van Automotive, dat op 19 mei gehouden wordt.  

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.