Leaseregistraties: Pon levert kwart marktaandeel in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volkswagen voert de leaseregistraties nog wel aan met een marktaandeel van 14%. Ford heeft met de Focus de meer geregisteerde auto in huis en stijgt dankzij de Focus naar de tweede plaats (12,4%). Renault, dat inmiddels weer is begonnen met het uitleveren van de Mégane, staat derde met 10,2%.

De totale leaseregistraties namen in de eerste vier maanden af van 50 naar 30 duizend registraties. 

Lees in Automotive 5, die dinsdag verschijnt, maar voor abonnees nu al online te lezen is, een analyse van de leaseregistratiecijfers met daarin verder onder meer aandacht voor de plug-ins van Volvo en Mitsubishi en de zakelijke teloorgang van Honda. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Leaseregistraties: Pon levert kwart marktaandeel in | Automotive Online

Leaseregistraties: Pon levert kwart marktaandeel in

Redactie Redactie
• Laatste update:

Volkswagen voert de leaseregistraties nog wel aan met een marktaandeel van 14%. Ford heeft met de Focus de meer geregisteerde auto in huis en stijgt dankzij de Focus naar de tweede plaats (12,4%). Renault, dat inmiddels weer is begonnen met het uitleveren van de Mégane, staat derde met 10,2%.

De totale leaseregistraties namen in de eerste vier maanden af van 50 naar 30 duizend registraties. 

Lees in Automotive 5, die dinsdag verschijnt, maar voor abonnees nu al online te lezen is, een analyse van de leaseregistratiecijfers met daarin verder onder meer aandacht voor de plug-ins van Volvo en Mitsubishi en de zakelijke teloorgang van Honda. 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.