Carwise neemt belang in Autodisk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Carwise en Autodisk werken al ruim zestien jaar samen. 

Alain Snel (foto), een van de drie aandeelhouders en directeur van Autodisk, legt uit dat Van der Aart al vijf jaar een stille vennoot was. “Hij heeft tegenwoordig een fietsenplan in New York en daarom nu besloten zijn aandelen van de hand te doen.”

Juiste partij
Voor Carwise-ict-directeur René Fabrie was het vooral belangrijk dat de aandelen door een juiste partij werden gekocht en hij besloot daarop zelf die partij te zijn. “Op ontwikkelvlak werd er al veel samengewerkt en nu zijn er nog meer synergievoordelen.”

Tijdens de zogenoemde Releasedag van Carwise-ict werden ook de plannen rondom de eigen software gepresenteerd. Zo wordt digitaal ondertekenen vanaf Q1 komend jaar mogelijk, net als een koppeling met Anachron voor creditmanagement en er wordt in 2015 een consultancy-abonnement gelanceerd. Met een abonnement kunnen klanten doorlopend begeleid worden bij de implementatie van nieuwe softwarereleases. Er wordt nu ook hard gebouwd aan een app voor de inname en uitgifte bij Carwise Rent, die moet in het eerste kwartaal van 2015 klaar zijn.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Carwise neemt belang in Autodisk | Automotive Online

Carwise neemt belang in Autodisk

Redactie Redactie
• Laatste update:

Carwise en Autodisk werken al ruim zestien jaar samen. 

Alain Snel (foto), een van de drie aandeelhouders en directeur van Autodisk, legt uit dat Van der Aart al vijf jaar een stille vennoot was. “Hij heeft tegenwoordig een fietsenplan in New York en daarom nu besloten zijn aandelen van de hand te doen.”

Juiste partij
Voor Carwise-ict-directeur René Fabrie was het vooral belangrijk dat de aandelen door een juiste partij werden gekocht en hij besloot daarop zelf die partij te zijn. “Op ontwikkelvlak werd er al veel samengewerkt en nu zijn er nog meer synergievoordelen.”

Tijdens de zogenoemde Releasedag van Carwise-ict werden ook de plannen rondom de eigen software gepresenteerd. Zo wordt digitaal ondertekenen vanaf Q1 komend jaar mogelijk, net als een koppeling met Anachron voor creditmanagement en er wordt in 2015 een consultancy-abonnement gelanceerd. Met een abonnement kunnen klanten doorlopend begeleid worden bij de implementatie van nieuwe softwarereleases. Er wordt nu ook hard gebouwd aan een app voor de inname en uitgifte bij Carwise Rent, die moet in het eerste kwartaal van 2015 klaar zijn.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.