Management Autolease Groningen koopt aandelen van Pouw

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Met het management team, waar ook Marnix van Dijk en Pieter Wimmers toebehoren, hebben we een plan voor de komende vijf jaren opgesteld. Dit plan is gericht op groei van de leaseactiviteiten”, aldus Van der Molen.

Ook leasemaatschappij Lease Quality, tot 2011 verbonden aan dealerbedrijf Wander, is onderdeel van de overname. De leasemaatschappijen worden niet samengevoegd. “Beide maatschappijen hebben een eigen identiteit en naambekendheid in hun markt. Die willen we behouden”, aldus Van der Molen. ALG en Lease Quality hebben samen 3.600 lease- en 400 shortleasecontracten. De dagverhuur-activiteiten van ALG in Assen en Groningen onder de naam Pouw Rent worden worden onder dezelfde naam doorgezet.

ALG had een eigen kantoor, Lease Quality was bij dealerbedrijf Wander Automotive ondergebracht. Wander is onderdeel van het faillissement van Pouw Noord. “Of Leasequality in het huidige pand kan blijven, hangt af van wie Wander eventueel overneemt”, aldus Van der Molen. Zelf heeft hij geen plannen om Van der Molen en/of Wander over te nemen. “We hebben in 2011 heel bewust afscheid genomen van de dealeractiviteiten.”

De aandelentransactie heeft niet direct te maken met het faillissement van de dealerbedrijven in Pouw Noord, vertelt Van der Molen. “De leaseactiviteiten waren geen onderdeel van de failliete bv.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Management Autolease Groningen koopt aandelen van Pouw | Automotive Online

Management Autolease Groningen koopt aandelen van Pouw

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Met het management team, waar ook Marnix van Dijk en Pieter Wimmers toebehoren, hebben we een plan voor de komende vijf jaren opgesteld. Dit plan is gericht op groei van de leaseactiviteiten”, aldus Van der Molen.

Ook leasemaatschappij Lease Quality, tot 2011 verbonden aan dealerbedrijf Wander, is onderdeel van de overname. De leasemaatschappijen worden niet samengevoegd. “Beide maatschappijen hebben een eigen identiteit en naambekendheid in hun markt. Die willen we behouden”, aldus Van der Molen. ALG en Lease Quality hebben samen 3.600 lease- en 400 shortleasecontracten. De dagverhuur-activiteiten van ALG in Assen en Groningen onder de naam Pouw Rent worden worden onder dezelfde naam doorgezet.

ALG had een eigen kantoor, Lease Quality was bij dealerbedrijf Wander Automotive ondergebracht. Wander is onderdeel van het faillissement van Pouw Noord. “Of Leasequality in het huidige pand kan blijven, hangt af van wie Wander eventueel overneemt”, aldus Van der Molen. Zelf heeft hij geen plannen om Van der Molen en/of Wander over te nemen. “We hebben in 2011 heel bewust afscheid genomen van de dealeractiviteiten.”

De aandelentransactie heeft niet direct te maken met het faillissement van de dealerbedrijven in Pouw Noord, vertelt Van der Molen. “De leaseactiviteiten waren geen onderdeel van de failliete bv.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.