Justlease.nl wint Marketingaward van Leasetrader

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Justlease.nl is exact op de hoogte waar de traffic op de website vandaan komt en hoeveel verkoop daaruit voortkomt”, aldus Shercinio Ware van Leasetrader. De award werd uitgereikt tijdens de viering van het tienjarig bestaan van Leasetrader.

De online automarktplaats gebruikte de dag ook om zijn visie op de toekomst van de leasebranche te presenteren. Directeur Wilbert Philippo: “Mobiliteitsvormen veranderen snel en wij zien autodelen, mobiliteitsbudgetten en de verschuiving van bezit naar gebruik als belangrijkste trends in de branche. Daarnaast neemt het gebruik van mobiel internet in de leasebranche toe. Beslissers oriënteren vrijwel allemaal online.”

Lees meer op Fleetmotive.nl 

Op de foto: Sebastiaan van der Greef en Manon Kollaart (beiden Justlease.nl) en Remco Roos (van Leasetrader-dochter Infotrade)


Automotive Lease & Fleet evenement

Op 10 december 2013 organiseren Automotive en Vereniging Auto van de Zaak gezamenlijk het Automotive Leasing Event 2013. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer de winnaar van de verkiezing Beste Leasemaatschappij 2013-2014 bekendgemaakt. Het evenement is exclusief voor directies en management van Nederlandse leasemaatschappijen. Mis het niet en schrijf nu in.
 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Justlease.nl wint Marketingaward van Leasetrader | Automotive Online

Justlease.nl wint Marketingaward van Leasetrader

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Justlease.nl is exact op de hoogte waar de traffic op de website vandaan komt en hoeveel verkoop daaruit voortkomt”, aldus Shercinio Ware van Leasetrader. De award werd uitgereikt tijdens de viering van het tienjarig bestaan van Leasetrader.

De online automarktplaats gebruikte de dag ook om zijn visie op de toekomst van de leasebranche te presenteren. Directeur Wilbert Philippo: “Mobiliteitsvormen veranderen snel en wij zien autodelen, mobiliteitsbudgetten en de verschuiving van bezit naar gebruik als belangrijkste trends in de branche. Daarnaast neemt het gebruik van mobiel internet in de leasebranche toe. Beslissers oriënteren vrijwel allemaal online.”

Lees meer op Fleetmotive.nl 

Op de foto: Sebastiaan van der Greef en Manon Kollaart (beiden Justlease.nl) en Remco Roos (van Leasetrader-dochter Infotrade)


Automotive Lease & Fleet evenement

Op 10 december 2013 organiseren Automotive en Vereniging Auto van de Zaak gezamenlijk het Automotive Leasing Event 2013. Tijdens deze bijeenkomst wordt onder meer de winnaar van de verkiezing Beste Leasemaatschappij 2013-2014 bekendgemaakt. Het evenement is exclusief voor directies en management van Nederlandse leasemaatschappijen. Mis het niet en schrijf nu in.
 

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.