Leaseplan start mkb-offensief aan de deur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het mobiele advieseursteam is een uitbreiding van de op het mkb toegespitste Easypakketten die Leaseplan in februari 2009 introduceerde. Hiermee kunnen ondernemers aan de hand van keuzemodules zelf een leasepakket samenstellen.

Kostenbeheersing
“Ondernemers met een of twee auto’s kunnen eenvoudig zelf online een leasepakket samenstellen”, vertelt marketingdirecteur Erik Staat. “Maar als zo’n ondernemer zijn vloot uitbreidt, komen er vaak vragen naar boven over kostenbeheersing, het invullen van autoregelingen voor medewerkers, et cetera. Uit de ervaring die we bij grotere accounts hebben opgedaan, blijkt dat de bedrijven dan een bezoek van een Leaseplan-medewerker op prijs stellen.”

Op dit moment heeft Leaseplan ruim 550 Easypakket-klanten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Leaseplan start mkb-offensief aan de deur | Automotive Online

Leaseplan start mkb-offensief aan de deur

Redactie Redactie
• Laatste update:

Het mobiele advieseursteam is een uitbreiding van de op het mkb toegespitste Easypakketten die Leaseplan in februari 2009 introduceerde. Hiermee kunnen ondernemers aan de hand van keuzemodules zelf een leasepakket samenstellen.

Kostenbeheersing
“Ondernemers met een of twee auto’s kunnen eenvoudig zelf online een leasepakket samenstellen”, vertelt marketingdirecteur Erik Staat. “Maar als zo’n ondernemer zijn vloot uitbreidt, komen er vaak vragen naar boven over kostenbeheersing, het invullen van autoregelingen voor medewerkers, et cetera. Uit de ervaring die we bij grotere accounts hebben opgedaan, blijkt dat de bedrijven dan een bezoek van een Leaseplan-medewerker op prijs stellen.”

Op dit moment heeft Leaseplan ruim 550 Easypakket-klanten.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.