Arval heeft meest tevreden klanten

Redactie Redactie
• Laatste update:

Hierin beoordelen duizend wagenparkbeheerders hun maatschappij op ruim dertig aspecten van de dienstverlening, waaronder website, afhandeling van onderhoud en schade, service, personeelsbekwaamheid en het afwikkelen van een bestelling.

Arval krijgt van haar klanten gemiddeld een 7,9; vorig jaar was dit een 8. Onder andere op afhandeling bij schade en onderhoudmeldingen scoort Arval beter dan de concurrentie.

ING Car Lease en Multilease staan op nummer twee in de lijst: zij krijgen beide een 7,6. Leaseplan, Athlon en ALD volgen met een 7,5. Opvallend is dat zelfs de leasemaatschappij die onderaan staat, Business Lease, een voldoende (7) scoort. Geen enkele respondent is dus echt ontevreden met zijn leasemaatschappij, concludeert Heliview dan ook.

Op de foto: Arval-directeur Jeff Bolders scheurt van blijdschap een 5 op het asfalt. Bekijk hier het bijbehorende filmpje.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.