Leaseplan: stilstand is vooruitgang

Redactie Redactie
• Laatste update:

“In plaats van een hoge afkoopsom te betalen, is het soms handiger de auto tijdelijk te stallen en dan een lager tarief te betalen. Als de zaken over een aantal maanden weer beter gaan, kan de auto direct weer in gebruik worden genomen”, zegt Rob Keulemans, woordvoerder van Leaseplan.

Met de stilstandregeling wordt de auto door Leaseplan voor minstens dertig dagen gestald. De klant hoeft deze periode geen houderschapsbelasting en verzekeringspremie te betalen en heeft natuurlijk ook geen brandstofkosten. Volgens de leasemaatschappij wordt hierdoor 40 à 50% op het leasetarief bespaard. Tijdens de stallingsperiode loopt het leasecontract gewoon door; de afloopdatum blijft gehandhaafd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Leaseplan: stilstand is vooruitgang | Automotive Online

Leaseplan: stilstand is vooruitgang

Redactie Redactie
• Laatste update:

“In plaats van een hoge afkoopsom te betalen, is het soms handiger de auto tijdelijk te stallen en dan een lager tarief te betalen. Als de zaken over een aantal maanden weer beter gaan, kan de auto direct weer in gebruik worden genomen”, zegt Rob Keulemans, woordvoerder van Leaseplan.

Met de stilstandregeling wordt de auto door Leaseplan voor minstens dertig dagen gestald. De klant hoeft deze periode geen houderschapsbelasting en verzekeringspremie te betalen en heeft natuurlijk ook geen brandstofkosten. Volgens de leasemaatschappij wordt hierdoor 40 à 50% op het leasetarief bespaard. Tijdens de stallingsperiode loopt het leasecontract gewoon door; de afloopdatum blijft gehandhaafd.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.