ING Car Lease in de elektrische motorfietsen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We springen hiermee in op een vraag uit de markt naar alternatieve vervoermiddelen”, zegt Simon Corsèl, communicatie manager bij ING Car Lease. “We hebben een exclusief contract met Vectrix voor het verleasen van de motorscooters in Nederland. Het is nog moeilijk in te schatten hoeveel we er daadwerkelijk gaan inzetten, maar we hebben vandaag al een aantal informatie-aanvragen gekregen. We zijn ook aan het kijken of we hem in combinatie met een lease-auto kunnen aanbieden.”
De Vectrix heeft een topsnelheid van 115 km/u en heeft een actieradius van honderd kilometer. Het opladen van kost ongeveer 50 cent voor een volle accu. “Voor de bijtelling hanteert de fiscus het aantal privé kilometers maal de kilometer-kostprijs, wat in de praktijk een stuk goedkoper is voor de leaserijder dan een auto.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

ING Car Lease in de elektrische motorfietsen | Automotive Online

ING Car Lease in de elektrische motorfietsen

Redactie Redactie
• Laatste update:

“We springen hiermee in op een vraag uit de markt naar alternatieve vervoermiddelen”, zegt Simon Corsèl, communicatie manager bij ING Car Lease. “We hebben een exclusief contract met Vectrix voor het verleasen van de motorscooters in Nederland. Het is nog moeilijk in te schatten hoeveel we er daadwerkelijk gaan inzetten, maar we hebben vandaag al een aantal informatie-aanvragen gekregen. We zijn ook aan het kijken of we hem in combinatie met een lease-auto kunnen aanbieden.”
De Vectrix heeft een topsnelheid van 115 km/u en heeft een actieradius van honderd kilometer. Het opladen van kost ongeveer 50 cent voor een volle accu. “Voor de bijtelling hanteert de fiscus het aantal privé kilometers maal de kilometer-kostprijs, wat in de praktijk een stuk goedkoper is voor de leaserijder dan een auto.”

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.