Genomineerden ING Lease Car of the Year bekend

Redactie Redactie
• Laatste update:

In de categorie Business zijn het de Fiat Bravo, de Peugeot 308 en de Volvo C30. In de laatste categorie, Executive, zijn de Audi A5, de Ford Mondeo en de Volvo V70 genomineerd.
Aan de verkiezing kunnen alleen auto’s meedoen die sinds de vorige verkiezing op de markt zijn gekomen, waarvoor een levertijd geldt van maximaal circa 3 maanden en die niet duurder zijn dan 80.000 euro. De vakjury die de winnaars gaat bepalen is samengesteld uit een aantal autojournalisten, wagenparkbeheerders en leasespecialisten. Volgens ING Car Lease gaat de wedstrijd veel verder dan bijvoorbeeld de ‘Auto van het Jaar’-verkiezing. “Wil een auto kans maken op de titel dan moeten naast design, comfort en veiligheid ook zaken als exploitatiekosten, restwaarde en representativiteit toonaangevend zijn. Tevens worden de kwaliteit en service vanuit het dealernetwerk en de importorganisatie meegenomen in de eindbeoordeling”, aldus het bedrijf.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.