Leaseplan: plus 5,9% winst

Redactie Redactie
• Laatste update:

PS van de redactie Uiteraard is de omzet niet 942,1 miljoen euro, zoals abusievelijk in bovenstaand bericht staat vermeld; dit is de operating income, de gerealiseerde toegevoegde waarde (exclusief doorlopende posten als verzekeringspremies en overige belastingheffingen). Leaseplan geeft in het jaarverslag geen opgave van omzet, maar van volgens een woorvoerder enigszins vergelijkbare total revenues; deze zijn 4,6 miljard euro. Met dank aan de oplettende lezers (zie hieronder).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Leaseplan: plus 5,9% winst | Automotive Online

Leaseplan: plus 5,9% winst

Redactie Redactie
• Laatste update:

PS van de redactie Uiteraard is de omzet niet 942,1 miljoen euro, zoals abusievelijk in bovenstaand bericht staat vermeld; dit is de operating income, de gerealiseerde toegevoegde waarde (exclusief doorlopende posten als verzekeringspremies en overige belastingheffingen). Leaseplan geeft in het jaarverslag geen opgave van omzet, maar van volgens een woorvoerder enigszins vergelijkbare total revenues; deze zijn 4,6 miljard euro. Met dank aan de oplettende lezers (zie hieronder).

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.