Gratis leasen bij Leaseplan Direct

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dit zijn door ons geselecteerde bedrijven”, aldus Rob Keulemans, marketingman bij Leaseplan, volgens wie zo’n actie “nog nooit eerder vertoond is”. “Je moet het dus echt zien als een investering in een nieuwe klantenkring, met wie wij hopen een duurzame relatie op te bouwen.”
Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan de actie. “De actie geldt voor maximaal één auto per klant, het is echt bedoeld om bedrijven kennis te laten maken met ons leaselabel”, aldus Keulemans. “Daarnaast geldt: ‘op is op’. We hebben een beperkt aantal auto’s beschikbaar gesteld voor deze actie, bedrijven moeten dus snel reageren. Je moet dan denken aan honderdtallen. Bedrijven hebben overigens wel vrije keus uit alle modellen in die Nederland verkrijgbaar zijn.” De actie duurt in totaal drie maanden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.

Gratis leasen bij Leaseplan Direct | Automotive Online

Gratis leasen bij Leaseplan Direct

Redactie Redactie
• Laatste update:

“Dit zijn door ons geselecteerde bedrijven”, aldus Rob Keulemans, marketingman bij Leaseplan, volgens wie zo’n actie “nog nooit eerder vertoond is”. “Je moet het dus echt zien als een investering in een nieuwe klantenkring, met wie wij hopen een duurzame relatie op te bouwen.”
Er zijn wel een aantal voorwaarden verbonden aan de actie. “De actie geldt voor maximaal één auto per klant, het is echt bedoeld om bedrijven kennis te laten maken met ons leaselabel”, aldus Keulemans. “Daarnaast geldt: ‘op is op’. We hebben een beperkt aantal auto’s beschikbaar gesteld voor deze actie, bedrijven moeten dus snel reageren. Je moet dan denken aan honderdtallen. Bedrijven hebben overigens wel vrije keus uit alle modellen in die Nederland verkrijgbaar zijn.” De actie duurt in totaal drie maanden.

Geplaatst in rubriek:
Redactie
Redactie

De redactie van Automotive is dagelijks op zoek naar het laatste nieuws uit de autobranche. Heeft u een tip voor ons? Stuur dan een mail naar redactie@automotive-online.nl, of bel 010 - 280 1000.