Kien Automotive en Oger geven Jeep maatkostuum

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De presentatie van de eerste Jeep by Oger, onder toeziend oog van Willem Kien en Sander Lusink.

Jeep-dealer Kien Automotive en kleermaker Oger hebben de Jeep by Oger gepresenteerd. Daarbij is de “techniek van de Jeep geoptimaliseerd en worden de belangrijkste facetten aan de binnen- en buitenzijde van de auto subtiel geaccentueerd”, aldus de bedrijven.

Tijdens een onthulling in de showroom van Kien trok Sander Lusink (mede-eigenaar Oger) samen met Willem Kien het doek van de twee varianten, beide op basis van de Wrangler. De auto’s zijn nu te koop.

Kien en Oger werkten samen met andere partners. “Zo wordt het interieur van de auto’s bekleed door de vakmensen van Cools Bekledingen uit Eindhoven. Zij behoren tot de beste bekleders van superjachten ter wereld en hun vakwerk zie en voel je nu dus ook in onze Wranglers”, zegt Willem Kien. “Dit is geen volumeproduct, maar wordt echt met de hand gemaakt op wereldniveau, met topklasse materialen en échte finesse. Wij hebben bovendien het denkwerk al gedaan voor onze klanten: we bieden maatwerk, maar zij hoeven zelf niet meer in de weer met eindeloze opties en keuzes.”

Kien begon inmiddels 23 jaar geleden als Jeep-dealer en ziet ‘Jeep by Oger’ als een waardevolle toevoeging aan de bestaande modellen in zijn showrooms. “Wat me bij deze samenwerking ten eerste is opgevallen, is ons gezamenlijke oog voor detail.  En dat zie je absoluut terug in deze auto’s: twee mooie merken die iets unieks neerzetten.”

De prijzen van deze bijzonder exclusieve Jeeps by Oger zijn eveneens bekendgemaakt: de getoonde Nardo Grey Grand Tourer kost 129.889 euro, terwijl de Burgundy Red Urban Cruiser 132.255 euro kost.

Beide uitvoeringen zijn per direct te bestellen, exclusief via Kien Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.

Kien Automotive en Oger geven Jeep maatkostuum | Automotive Online

Kien Automotive en Oger geven Jeep maatkostuum

Bart Kuijpers Bart Kuijpers
• Laatste update:
De presentatie van de eerste Jeep by Oger, onder toeziend oog van Willem Kien en Sander Lusink.

Jeep-dealer Kien Automotive en kleermaker Oger hebben de Jeep by Oger gepresenteerd. Daarbij is de “techniek van de Jeep geoptimaliseerd en worden de belangrijkste facetten aan de binnen- en buitenzijde van de auto subtiel geaccentueerd”, aldus de bedrijven.

Tijdens een onthulling in de showroom van Kien trok Sander Lusink (mede-eigenaar Oger) samen met Willem Kien het doek van de twee varianten, beide op basis van de Wrangler. De auto’s zijn nu te koop.

Kien en Oger werkten samen met andere partners. “Zo wordt het interieur van de auto’s bekleed door de vakmensen van Cools Bekledingen uit Eindhoven. Zij behoren tot de beste bekleders van superjachten ter wereld en hun vakwerk zie en voel je nu dus ook in onze Wranglers”, zegt Willem Kien. “Dit is geen volumeproduct, maar wordt echt met de hand gemaakt op wereldniveau, met topklasse materialen en échte finesse. Wij hebben bovendien het denkwerk al gedaan voor onze klanten: we bieden maatwerk, maar zij hoeven zelf niet meer in de weer met eindeloze opties en keuzes.”

Kien begon inmiddels 23 jaar geleden als Jeep-dealer en ziet ‘Jeep by Oger’ als een waardevolle toevoeging aan de bestaande modellen in zijn showrooms. “Wat me bij deze samenwerking ten eerste is opgevallen, is ons gezamenlijke oog voor detail.  En dat zie je absoluut terug in deze auto’s: twee mooie merken die iets unieks neerzetten.”

De prijzen van deze bijzonder exclusieve Jeeps by Oger zijn eveneens bekendgemaakt: de getoonde Nardo Grey Grand Tourer kost 129.889 euro, terwijl de Burgundy Red Urban Cruiser 132.255 euro kost.

Beide uitvoeringen zijn per direct te bestellen, exclusief via Kien Automotive.

Geplaatst in rubriek:
Bart Kuijpers
Bart Kuijpers

Bart Kuijpers (’80) werkt sinds 2008 bij Automotive. Hij is als redacteur verantwoordelijk voor de portefeuilles Merkkanaal en Occasions. Bart houdt van voetbal en van Radiohead. Hij rijdt sinds februari '23 een Tesla en is daar erg tevreden (relatief betaalbaar en fantastische software) mee, maar hij is verder geen fan van het merk.