BYD maakt prijsstelling bekend voor Europese markt

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:

BYD heeft de voorverkoopprijs van het Europese personenautogamma bekend gemaakt. Het Chinese merk betreedt de Europese markt met een reeks elektrische modellen, zo meldt het automerk.

De C-segment suv BYD Atto 3 heeft een voorverkoopprijs van 38 duizend euro. De voorverkoopprijs van de grotere suv Tang en sedan Han bedragen 72 duizend euro. Deze voorverkoopprijzen gelden voor Duitsland en kunnen enigszins verschillen in andere Europese markten, waaronder Nederland.

Chinees

De definitieve prijzen en voertuigspecificaties zullen bekend worden gemaakt tijdens de Autosalon van Parijs in oktober. Al eerder werd duidelijk dat de Parijse autoshow een voornamelijk Chinese aangelegenheid zou worden.

BYD is naar eigen zeggen de grootste fabrikant van new energy-voertuigen en accu’s ter wereld. In Nederland is Louwman dealerpartner van BYD. De eerste BYD-vestiging in Nederland zal worden geopend in het voormalige Lexus-pand van Louwman langs de A10. Ook in Noorwegen, Zweden, Denemarken, België en Luxemburg zal BYD te koop zijn. Voor het einde van het jaar zal de verkoop van de  voertuigen van BYD starten in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.

BYD maakt prijsstelling bekend voor Europese markt | Automotive Online

BYD maakt prijsstelling bekend voor Europese markt

Gandor Bronkhorst Gandor Bronkhorst
• Laatste update:

BYD heeft de voorverkoopprijs van het Europese personenautogamma bekend gemaakt. Het Chinese merk betreedt de Europese markt met een reeks elektrische modellen, zo meldt het automerk.

De C-segment suv BYD Atto 3 heeft een voorverkoopprijs van 38 duizend euro. De voorverkoopprijs van de grotere suv Tang en sedan Han bedragen 72 duizend euro. Deze voorverkoopprijzen gelden voor Duitsland en kunnen enigszins verschillen in andere Europese markten, waaronder Nederland.

Chinees

De definitieve prijzen en voertuigspecificaties zullen bekend worden gemaakt tijdens de Autosalon van Parijs in oktober. Al eerder werd duidelijk dat de Parijse autoshow een voornamelijk Chinese aangelegenheid zou worden.

BYD is naar eigen zeggen de grootste fabrikant van new energy-voertuigen en accu’s ter wereld. In Nederland is Louwman dealerpartner van BYD. De eerste BYD-vestiging in Nederland zal worden geopend in het voormalige Lexus-pand van Louwman langs de A10. Ook in Noorwegen, Zweden, Denemarken, België en Luxemburg zal BYD te koop zijn. Voor het einde van het jaar zal de verkoop van de  voertuigen van BYD starten in Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk.

Geplaatst in rubriek:
Gandor Bronkhorst
Gandor Bronkhorst

Gandor Bronkhorst is als hoofdredacteur verantwoordelijk voor de titels in de divisie Mobility & Automotive van Promedia, waaronder Automotive Management en Fleet&Mobility. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met horloges en goed eten.