Nissan wil niet van Mitsubishi af

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Tegenvallende resultaten: Nissan schrapt banen
En línea con su plan Nissan Green Program 2016, la compañía trabaja para mejorar el reciclaje al final de la vida útil del vehículo (EVL, por sus siglas en inglés), con el objetivo de alcanzar una tasa máxima de recuperación en Japón.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Nissan wil niet van Mitsubishi af | Automotive Online

Nissan wil niet van Mitsubishi af

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
Tegenvallende resultaten: Nissan schrapt banen
En línea con su plan Nissan Green Program 2016, la compañía trabaja para mejorar el reciclaje al final de la vida útil del vehículo (EVL, por sus siglas en inglés), con el objetivo de alcanzar una tasa máxima de recuperación en Japón.

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.