Amerikaanse autoheffing komt als boemerang terug

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Amerikaanse autoheffing komt als boemerang terug
General Motors Vice President Global Design Ed Welburn (left) watches the world debut of the 2015 Cadillac Escalade with Melania and Donald Trump Monday, October 7, 2013 in New York, New York. The fourth-generation Escalade offers an entirely new design featuring new benchmarks for hand-tailored craftsmanship and technology. Production of the 2015 Escalade begins next spring with 2WD and 4WD drivetrains, and a new more powerful and more efficient 6.2L V-8 engine. (Cadillac News Photo)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.

Amerikaanse autoheffing komt als boemerang terug | Automotive Online

Amerikaanse autoheffing komt als boemerang terug

Michael van Wijngaarden Michael van Wijngaarden
• Laatste update:
Amerikaanse autoheffing komt als boemerang terug
General Motors Vice President Global Design Ed Welburn (left) watches the world debut of the 2015 Cadillac Escalade with Melania and Donald Trump Monday, October 7, 2013 in New York, New York. The fourth-generation Escalade offers an entirely new design featuring new benchmarks for hand-tailored craftsmanship and technology. Production of the 2015 Escalade begins next spring with 2WD and 4WD drivetrains, and a new more powerful and more efficient 6.2L V-8 engine. (Cadillac News Photo)

Wilt u dit artikel lezen?

Word nu Automotive Premium abonnee en krijg toegang tot vakinformatie over de automotive sector.

Abonneren

Bent u al abonnee?

Inloggen

Heeft u een abonnement en u kunt niet inloggen? Of heeft u een abonnement en kunt u wel inloggen maar niet dit artikel lezen? Neem dan contact met ons op via klantenservice@promedia.nl of telefonisch via 010 280 1000. Vermeld hierbij uw abonneenummer.

 
 
Geplaatst in rubriek:
Michael van Wijngaarden
Michael van Wijngaarden

Sinds 2019 in dienst bij ProMedia, schrijft voor de titels Automotive en Fleet & Mobility. Tevens juryvoorzitter voor de verkiezingen van Occasion, Zakenauto en Bestelauto van het Jaar. Trekt er graag op uit in zijn als camper omgebouwde Ford Transit.